Start - Reisverslag uit Delft, Nederland van Kees Meershoek - WaarBenJij.nu Start - Reisverslag uit Delft, Nederland van Kees Meershoek - WaarBenJij.nu

Start

Blijf op de hoogte en volg Kees

02 Juli 2007 | Nederland, Delft

Op deze site zal ik mijn reisverslag bijhouden van mijn stage in Moengo, Suriname. 10 juli vlieg ik, dus vanaf dan zijn mijn verrichtingen bij te houden.

Kees

• 10 Juli 2007 - 08:06

Rudi:

Beste Kees,

Veel succes in Moengo (Suriname). Fantastisch dat je het onderzoek naar de elektriciteitsvoorziening voor STOOM (Stichting Ondersteuning Onderwijs Marowijne) of eerder voor de Barronschool wilt gaan uitvoeren. We hopen dat op basis van het onderzoek de Barronschool permanent en structureel van elektriciteit kan worden voorzien, zodat het onderwijsproces normaal voortgang kan vinden. En het zou mooi zijn als op basis van jouw onderzoek andere vormen van electravoorziening (zon, waterstof, biodiesel) gebruikt kunnen worden, omdat ze milieuvriendelijker zijn dan het gebruik van diesel uit aardolie om energie op te wekken. In Suriname zouden ze zeggen: 'we benne benieuwd'. En natuurlijk hopen we ook dat je veel van het onderzoek leert en van je verblijf daar.

In Moengo wachten ze op je komst. We hopen dat het 8 mooie weken worden en we zullen hier op je weblog je belevenissen in Suriname op de voet volgen. Nu nog in Nederland, maar straks in Su. Geniet van je tijd daar en we hopen dat op basis van je verhalen nog meer studenten naar Moengo willen om daar stage te lopen of om gewoon te gaan kijken naar datgene wat jij en je voorgangers (Jan-Willem, Ferdinand, Piet, Carlijn, Karin, Vincent) daar hebben neergezet.

Ok, een prettige reis straks en een hele fijne tijd in Suriname toegewenst.

Groetjes, Rudi
    namens STOOM